Snart... kommer sommaren...

Och studenten ;P Är fortfarande "långt" kvar men innan man märker det så ordet "långt" blir bara några dagar...
Dags för nationella prov i Svenska äntligen :D (Ja jag kan vara lite knäpp då det gäller prov...ÄLSKAR DEM <3 No I am not kidding...)

Just nu är jag riiiiktigt trött på snön Ox Seriöst, nu får den fanimej försvinna>O Det räcker det är ju march för helvette Ox

Som vanligt läste jag tidningarna på morgonen. De mest intressanta-och bisarra- artiklarna handlar alltid om de som dödar sina föräldrar och så har vi alltid förklaringen att det är våldsamma spels fel.
No Fucking WAY det är spelets fel...för att bli påverkad på sådant sätt måste man vara riktigt psyckiskt sjuk i skallen från början. Och frågan är avrför det händer oftast i USA?
De flesta har vapen hemma...men ingen ser något fel med det? Oo

Okay,this is the deal; våldsamma spel är brutala,de flesta i alla fall. men om man tittar riktigt noga på förpackningen (och läser på baksidan av fodralet vad den handlar om) ser man olika ikoner. Tex ett knytnäve är symbol för våld.
Sedan har vi kanske också några olika symboler i en ruta som bomb,utropstecken osv; det symboliserar svordomar.
Det finns också en ruta med siffror på tex "7+" "18+". Det däremot visar TYDLIGT för oss hur gammal personen BORDE vara för att spela spelet. Från sju eller från arton år.Finns olika. Titta noga.
Köper du ett spel med artonårsgräns till en åttaåring och han senare i livet får några men av den skyll dig skälv.DU har skapat det inre monstret INTE SPELET. Ska inte vuxna vara förebilder för de unga?JUst nu är det rena jävla lekstugan överallt och sedan låtsas de att det är produktens fel och inte deras.
Samhället borde vakna och straffa de som inte tar hand om sina barn istället för att försöka kasta över hela skulden på en produkt som inte kan tala.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0